miercuri, 9 decembrie 2015

CONOPIDA PENTRU IARNA




INGREDIENTE
-3-4 buc de conopida
-Apa
-Sare
-Borcane curate cu capac
MOD DE PREPARARE  
Conopida se rupe in buchetele se spala bine in multa apa rece ,si se
pune in apa care fierbe ,cu sare .
Se opareste cateva minute ,in apa care fierbe ,si se pune in strecuratoare
sa se raceasca .
Se pune conopida in borcane ,adaugandu-se apa (fiarta si racita ) pana la baza borcanului si  ½ de aspirina pe care o pisam , la borcanul de 400 ml .
Se acopera borcanele cu capacele respective si se invelesc in hartie si se fierb la bain-marie  timp de 40 de minute din momentul in care apa a inceput sa dea in clocot.
Folosim conopida atunci cand dorim sa facem o mancare de conopida ,sau la un sufléu de conopida ,ciorbe ,etc




 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *