INGREDIENTE
-3-4 buc de conopida
-Apa
-Sare
-Borcane curate cu capac
MOD DE PREPARARE
-3-4 buc de conopida
-Apa
-Sare
-Borcane curate cu capac
MOD DE PREPARARE
Conopida se rupe in buchetele se spala bine in
multa apa rece ,si se
pune in apa care fierbe ,cu sare . |
Se opareste cateva minute ,in apa care fierbe ,si
se pune in strecuratoare
sa se raceasca . |
Se pune conopida in borcane ,adaugandu-se apa
(fiarta si racita ) pana la baza borcanului si ½ de aspirina pe care o pisam , la borcanul de 400 ml .
|
Se acopera borcanele cu capacele respective si se
invelesc in hartie si se fierb la bain-marie timp de 40 de minute din
momentul in care apa a inceput sa dea in clocot.
|
Folosim conopida atunci cand dorim sa facem o
mancare de conopida ,sau la un sufléu de conopida ,ciorbe ,etc
|







Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu