marți, 16 aprilie 2019

MAZARE CU CARNE DE PUI



INGREDIENTE
Piept de pui
1 conserva mazare
2 cepe
1 morcov
Ardei kapia
Bulion
Apa
2 lingurite faina pentru rántás.
Marar
Delikat
Cimbru
Sare
Piper

MOD DE PREPARARE ALUAT 

1. Se rumenesc bucatelele de carne de pui (piept de pui (aripi,copane)
2. Dupa ce se rumeneste carnea pe o parte si pe cealalta ,se adauga ceapa,morcovii dati prin razatoarea mica si ardeiul kapia taiat bucatele.
3. Dupa ce s-au inmuiat bine,adaugand cate putina apa ca sa nu se arda,adaugam conserva de mazare pe care o scurgem de apa din interior.Eu clatesc cu apa si mazarea si fasolea atunci cand sunt din conserva.
3. Lasam sa fiarba si mazarea si la sfarsit adaugam bulionul amestecat cu putina faina si apa.
4. Dupa ce mai dam in cateva clocote oprim focul si adaugam mararul taiat foarte fin.
Retete la mama va doreste Pofta buna si va asteapta cu drag !
                                                   Paste Fericit  !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *