Sunt excelente !
INGREDIENTE :
2 Oua
2 Cesti de zahar (cescute mici de cafea)
2 Cesti de ulei
4 ½ Cesti de faina
Nuci /Stafide/Rahat
Obs. Se masoara cu aceeasi ceasca pentru toate ingredientele.
MOD DE PREPARARE :
1. Se freaca ouale cu zaharul pana se topeste zaharul si obtinem o pasta galbena.
2. Se adauga treptat uleiul ,amestecand in continuare.
3. Se adauga treptat faina pana se incorporeaza toata cantitatea.
4. Se pun cu lingurita uda ,in tava tapetata cu faina si deasupra fiecarui fursec se adauga nuca sau stafide (ori ca décor sau in compozitie ) rahat.
5. Se pun in cuptorul incins in prealabil cca 15 minute.
6. Sunt delicioase si foarte usor de facut ,atunci cand aveti musafiri neasteptati si doriti sa ii serviti cu o cafea si fursecuri pregatite de dvs in timp foarte scurt
7.Pofta buna si va astept cu mult drag la Retete la Mama !
http://www.glitter-graphics.com/graphics/204281
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu