marți, 19 ianuarie 2016

NEGRESA II



 INGREDIENTE
6 oua
750 gr zahar
1 ½ pachet margarina
75 gr cacao
15 linguri de apa
1 ½ pachet praf de copt Dr.Oetker
Zahar vanilinat
1 ciocolata cu lapte
MOD DE PREPARARE :
1. Margarina,zaharul,cacaoa ,apa se pun intr-o cratita pe foc,pana se topeste zaharul,amestecand continuu.
2. Dupa ce s-a topit zaharul se mai da in doua clocote si se ia de pe foc.
3. Intr-o craticioara mai mica ,se pun 18 linguri din compozitia de margarina + zahar + cacao
4. In compozitia ramasa dupa luarea celor 18 linguri se pune faina,praful de copt nestins,galbenusurile pe rand (dar dupa ce s-a racorit compozitia ,sa fie calduta)
5. Se amesteca repede apoi se adauga albusurile batute spuma.
6. Se pune la copt in tava tapetata cu hartie de copt.
7. Dupa ce s-a copt Negresa , se pun deasupra cele 18 linguri oprite din compozitie in care topim si o ciocolata cu lapte.
8. Se taie in bucati cand este rece.
Va doresc Pofta Buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *