Ingrediente
·
1 salata
·
2 legaturi
loboda
·
3-4 cartofi
medii
·
2-3 morcovi
·
3 cepe
·
1 ardei verde
·
1 dovlecel
·
Ulei
·
Bulion
·
Bors
·
Delikat
·
1-2 oua
·
Sare
·
Piper
·
Leustean
Ingrediente perisoare
·
Carne tocata
·
Ceapa
·
Morcov ras
·
Orez
·
1 ou batut
·
Verdeata
·
Sare
·
Piper
Preparare:
Am pus in ciorba de salata si loboda “ perisoare
“ deoarece tot ce este fara carne ,nu
este ciorba si nu se serveste(parere nepot David !)
|
|
1. Se spala si se curata morcovii si se dau prin
razatoarea mica.Ceapa se curata si se taie marunt.
|
2. Ardeiul ,dovlecelul se curata se curata si se
spala in cubulete mici.Salata si loboda se spala bine si frunzele se taie
fasii foarte subtiri.
|
|
|
3.Cartofii se curata si se spala si se taie in
cuburi mai mari.
|
4. Se pune ulei in oala si se rumenesc toate
zarzavaturile impreuna.Se adauga delikat (optional) si/sau sare si se
amesteca continuu.Se adauga apa si se lasa la foc mic sa fiarba .
|
|
|
5. Se adauga perisoarele in ciorba cand zarzavatul
este pe jumatate fiert.
|
6.Se lasa sa fiarba ,si la sfarsit adaugam borsul
pe care l-am fiert separat.Adaugam oul batut si verdeata spalata si taiata
foarte marunt.
|
Tips :
Ciorba a fost foarte buna ,desi este o ciudatenie de amestec de Salata+Loboda+Perisoare
!
Va astept cu drag la retete la mama ! Si va
multumesc ca va faceti timp si pentru blogul meu! Sunteti minunati !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu