miercuri, 22 iunie 2016

CIORBA DE SALATA & LOBODA & PERISOARE



Ingrediente 
·        1 salata
·        2 legaturi loboda
·        3-4 cartofi medii
·        2-3 morcovi
·        3 cepe
·        1 ardei verde
·        1 dovlecel
·        Ulei
·        Bulion
·        Bors
·        Delikat
·        1-2 oua
·        Sare
·        Piper
·        Leustean
Ingrediente  perisoare

·        Carne tocata
·        Ceapa
·        Morcov ras
·        Orez
·        1 ou batut
·        Verdeata
·        Sare
·        Piper
Preparare:
Am pus in ciorba de salata si loboda  perisoare “ deoarece tot ce este fara carne ,nu este ciorba si nu se serveste(parere nepot David !)


1. Se spala si se curata morcovii si se dau prin razatoarea mica.Ceapa se curata si se taie marunt.
2. Ardeiul ,dovlecelul se curata se curata si se spala in cubulete mici.Salata si loboda se spala bine si frunzele se taie fasii foarte subtiri.


3.Cartofii se curata si se spala si se taie in cuburi mai mari.
4. Se pune ulei in oala si se rumenesc toate zarzavaturile impreuna.Se adauga delikat (optional) si/sau sare si se amesteca continuu.Se adauga apa si se lasa la foc mic sa fiarba .


5. Se adauga perisoarele in ciorba cand zarzavatul este pe jumatate fiert.
6.Se lasa sa fiarba ,si la sfarsit adaugam borsul pe care l-am fiert separat.Adaugam oul batut si verdeata spalata si taiata foarte marunt.
Tips : Ciorba a fost foarte buna ,desi este o ciudatenie de amestec de Salata+Loboda+Perisoare !
Va astept cu drag la retete la mama ! Si va multumesc ca va faceti timp si pentru blogul meu! Sunteti minunati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *