Ingrediente
·
½ Piept de pui
·
4-7 Buchetele de
broccoli
·
2-3 morcovi
·
1-2 cepe uscate
(sau cateva fire de ceapa verde)
·
1 ardei verde
·
Taietei fierti
·
4-5 rosii
·
Delikat
·
Cimbru
·
Ghimbir si usturoi
·
Piper
·
Sare
·
Boia iute &
dulce
·
Ulei de masline
·
Cascaval ras
·
Vin alb sau/si
sos de soia
Preparare:
-
Pieptul de pui se
spala se condimenteaza si se unge cu ulei si se pune pe gratarul incins si se
intoarce cu o lingura de lemn pana se patrunde carnea ,dar fara sa se arda.
-
Usturoiul si
ghimbirul se curata si se maruntesc si se calesc foarte putin pe gratar inainte
de a pune legumele la facut.
-
Rosiile se spala
se taie felii.
-
Ceapa se curata
si se taie felii
-
Ardeiul gras se
curata si se taie fasii subtiri
-
Morcovii se
curata ,se pun la fiert cca 15 minute ,si spre final adaugam si buchetelele de
broccoli .Se scurg de apa si se adauga in castron impreuna cu celelalte legume
pe care le avem deja pregatite.
-
Toate legumele
le stropim cu ulei de masline si le punem in tava si le lasam cateva minute sa
se caleasca fara a le lasa foarte mult timp pe gratar ,tocmai pentru a nu se înmuiá.
-
Cand sunt deja calite
stropim cu putin vin alb si se poate adauga sos de soia (optional)
-
La sfarsit am
adaugat cateva spaghete fierte.Dar puteti adauga ceea ce aveti in casa deja
preparat anterior :orez,spaghete,taietei …etc.
-
Am pus carnea si
legumele pe un pat de salata verde si am adaugat deasupra cascaval ras.
-
Pofta buna ,va multumesc tuturor celor care intrati
pe blogul meu si va astept cu mare drag,aici la Retete la Mama Si va multumesc
pentru aprecieri .!Va doresc o noapte magnifica!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu