marți, 27 decembrie 2016

MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE DE PUI



INGREDIENTE

-   Piept de pui /Aripioare de pui /Copane pui
-   Ulei
-   1 Borcan fasole verde (sau fasole verde kg)
-   2 cepe
-   1 ardei gras
-   2 morcovi mici
-   1 lingura faina
-   Bulion
-   Sare (Delikat-cine foloseste)
-   Piper
-   Patrunjel si/sau Marar
-   Cimbru
PREPARARE
-   Se curata ceapa ,morcovii ,ardeiul gras ,se spala si se taie astfel : Morcovii se dau prin razatoarea mica,ardeii se taie cubulete,ceapa se taie foarte fin.
-   Fasolea daca este cruda se spala,se curata si cand fierbe apa cu putin ulei si sare se pune fasolea si se lasa sa fiarba.Nu o fierbem pana se inmoaie ,deoarece o mai lasam sa fiarba si impreuna cu carnea .,
-   Daca este la borcan ,se scurge zeama din borcan ,se spala si se lasa in sita pana o adaugam la mancare,
-   Carnea se pune in uleiul incins si o mestecam usor.
-   In alta cratita adaugam ceapa,morcovii si ardeiul gras.Se inabusa punand un capac peste vas si picurand din cand in cand apa.
-   Cand carnea si zarzavatul s-au facut,adaugam zarzavatul peste carne si la sfarsit punem fasolea si o lasam sa mai fiarba.
-   La sfarsit cand este totul gata,punem intr-un bol
1 lingura faina.,bulion ,apa,amestecand sa nu se faca cocoloase.
-   Turnam amestecul de faina,bulion si apa si lasam sa mai fiarba cateva minute la foc mic.Punem la sfarsit dupa ce oprim focul patrunjel sau/si marar.





-   Retete la Mama ,va doreste Pofta buna si va asteapta cu drag aici !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *