-
1 pachet paste (Fussili )
-
3-4 linguri pesto
-
Smantana (cateva linguri )
-
Rosii cherry
-
Piept de pui cateva linguri
-
Ulei de masline
-
Cascaval ras (preferabil Parmezan)
-
Sare ,piper
-
Busuioc
-
Usturoi
-
Miez de nuca (cca 2-3 linguri )pisate
-
Patrunjel tocat marunt
MOD DE PREPARARE :
-
USTUROIUL :
-
Se curata usturoiul si se piseaza si se pune in uleiul incins amestecand
repede sa nu se rumeneasca prea tare .,deoarece devine amar.
-
PIEPTUL DE PUI :
-
Pieptul de pui ,se taie ,se bate cu un batator de
snitele si se rumeneste pe o parte si pe cealalta in putin ulei (de masline
,desi se considera ca uleiul de masline nu este bine sa il folosim la prajit) !
-
Se soteaza dand focul potrivit.
-
Cand este gata se adauga peste carne usturoiul rumenit
-
NUCILE
:
-
Nucile se piseaza si ele ,dar se adauga la sfarsit peste toate
ingredientele impreuna cu patrunjelul tocat si cu rosiile cherry
-
AMESTEC :SOS PESTO,SMANTANA,CASCAVAL RAS
-
Se pun 2-3 linguri sos pesto (fiecare isi face reteta dupa propriul gust)
se amesteca si se adauga cateva linguri de smantana si cascaval ras.
-
PASTELE :
-
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
-
Se scurg bine .
-
Preferabil sa nu se treaca sub jet de apa,ca sa nu isi piarda gustul (*Eu le trec intotdeauna!)
-
LA SFARSIT SE AMESTECA :
-
Pastele se pun in tigaie cu putin ulei ,se adauga peste ele sosul de la pui
si de la usturoi.Sosul pesto,cascavalul ras si smantana pe care le-am amestecat
separat se adauga peste paste.
-
Busuioc,sare,piper
-
Se amesteca rapid ,se pun in castron si peste ele adaugam nucile pisate mai
adaugam cascaval, patrunjel si rosiile cherry !
-
SE
SERVESC :
-
Se servesc calde sau reci dupa preferinta !
-
Va multumesc tuturor pentru aprecierile voastre ,va
iubesc si va astept aici la
" Retete la mama ! " Pofta Buna !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu