-
150-200 gr Spaghete (le aveam deja fierte) Morcovi
-
Ceapa verde *(uscata)
-
Broccoli
-
Mazare
-
Fasole alba
-
Porumb
-
Ardei rosu
-
Ardei galben
-
Ardei verde
-
Dovlecel
-
Ulei de masline
-
Mix Seminte dovleac,floarea soarelui,susan, in
-
Pasta ardei capia
-
Bulion
-
Sare
-
Piper
-
Delikat
-
Marar
-
Patrunjel
-
Tarhon uscat
-
Rozmarin
-
Parmezan (orice cascaval )
-
(Eu aveam zarzavaturile cumparate dar inghetate de la
un magazin si de aceea nu va pot da exact cantitatile )Preferabil sa le aveti
crude si sa le caliti pe fiecare asa cum doriti.
-
Dar fiecare isi dozeaza legumele si pastele fainoase
in functie de cat de multe portii doreste sa ii iasa.
MOD DE PREPARARE :
-
Eu am pus 2 lingurite mix seminte ,in ulei de masline
,dar nu mult timp pentru ca se ard.
-
Legumele se pun peste seminte ,se soteaza si se lasa
sa fiarba putin ,adaugand putin cate putina apa si apoi cand sunt facute ,se
adauga pastele care sunt fierte (si date prin jet de apa rece ) Adaugam pasta
de ardei capia si bulion,.
-
Se condimenteaza cu sare ,piper ,marar
,patrunjel,tarhon ,si la sfarsit cand luam vasul de pe foc radem cascaval
deasupra .!
-
Mai adaugam la sfarsit cateva seminte pentru decor si
gust!
- Va multumesc tuturor pentru aprecierile
voastre ,va iubesc si va astept aici la Retete la mama !
- Pofta Buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu