INGREDIENTE
-
Inner de pui
-
Cartofi
-
Morcovi
-
Ardei kapia
-
Broccoli
-
Cascaval taiat felii
-
Usturoi taiat foarte fin
-
Rozmarin
-
Cimbru
-
Ulei
-
Condiment pui *Kamis
-
Sare si piper
-
*Nu am scris cantitatile ,deoarece fiecare stie pentru cate
persoane doreste sa faca retata.
MOD DE PREPARE
-
Se spala bucatile de pui
-
Se presara condiment Kamis pe bucatile de pui ,sare si
piper daca mai dorim.
-
Cartofii taiati rondele ii condimentam cu rozmarin si ii punem pe
fundul tavii pe care o ungem cu ulei.
-
Ardeiul kapia se curata ,se spala si se taie bucatele
mici.
-
Morcovii ii taiem rondele
-
Broccoli se rupe in buchetele
-
Usturoiul curatat si taiat foarte marunt.
-
Punem cascavalul taiat feliute deasupra.
-
Acoperim cu folie dar nu punem apa foarte multa.
-
Retete la Mama ,va asteapta cu drag oricand doriti sa reveniti .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu