INGREDIENTE
-
300 gr cascaval
-
100 gr branza telemea *eu am adaugat branza de vaci si
a iesit compozitia putin cam moale
-
100 gr faina.
-
Condimente la alegere (eu am pus piper,marar,)
-
1 ou (max 2)
-
Pesmet
-
Ulei
MOD DE PREPARARE
-
Cascavalul se rade pe razatoarea mica,si eu l-am
amestecat cu branza de vaci care avea si putina smantana in compozitie.Se
adauga oul (sau 2 oua),condimentele si faina.
-
Se adauga treptat faina in asa fel incat sa iasa o
compozitie destul de consistenta.
-
Nu pot spune cu precizie daca folosesti 100 gr faina,deoarece
depinde si ce cascaval folosesti daca este mai tare si daca adaugi
parmezan,telemea.
-
Se formeaza din acest amestec gogosele care se dau
prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
-
Tips* Deoarece eu nu am avut compozitia foarte tare
,am mai dat gogosile si prin putina faina si apoi pesmet.
-
Nu este foarte indicat deoarece nu sunt atat de aspectuóase.
|
|
||
|
|
||
|
|||
-
Retete la Mama ,va asteapta cu drag oricand doriti sa reveniti .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu