miercuri, 5 decembrie 2018

BULETE DE CASCAVAL


INGREDIENTE
-        300 gr cascaval
-        100 gr branza telemea *eu am adaugat branza de vaci si a iesit compozitia putin cam moale
-        100 gr faina.
-        Condimente la alegere (eu am pus piper,marar,)
-        1 ou (max 2)
-        Pesmet
-        Ulei

MOD DE PREPARARE

-       Cascavalul se rade pe razatoarea mica,si eu l-am amestecat cu branza de vaci care avea si putina smantana in compozitie.Se adauga oul (sau 2 oua),condimentele si faina.
-       Se adauga treptat faina in asa fel incat sa iasa o compozitie destul de consistenta.
-       Nu pot spune cu precizie daca folosesti 100 gr faina,deoarece depinde si ce cascaval folosesti daca este mai tare si daca adaugi parmezan,telemea.
-       Se formeaza din acest amestec gogosele care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
-       Tips* Deoarece eu nu am avut compozitia foarte tare ,am mai dat gogosile si prin putina faina si apoi pesmet.
-       Nu este foarte indicat deoarece nu sunt atat de aspectuóase.














-       Retete la Mama ,va asteapta cu drag oricand doriti sa reveniti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *