marți, 18 decembrie 2018

MANCARE DE FASOLE USCATA (Post)


INGREDIENTE
-        Fasole aprox 300-400 gr
-        1(2) Ceapa
-        1(2) Morcov
-        Ulei
-        Sare
-        Piper
-        Verdeata
-        Cimbru
-        Bulion
-        Boia iute&dulce

MOD DE PREPARARE

-       Fasolea se spala in multe ape.
-       Am pus-o la fiert (fara sa o mai las la inmuiat cateva ore ,sau de seara pana dimineata)Am cumparat o fasole buna si care fierbe repede.
-       Am pus apa curata intr-un vas alaturi si cand s-a ridicat fasolea am aruncat apain care a fiert si am pus alta apa fierbinte curata.
-       Am repetat procedeul de 3 ori.
-       Am lasat fasolea sa fiarba bine cca 30-45 de minute dupa ce am schimbat ultima apa (dar mai bine incercati sa vedeti cand bobul de fasole este fiert.
-       Intre timp am calit ceapa cu morcovul dat pe razatoarea mica  si cand s-au sotát bine le-am turnat peste fasolea care era bine fiarta.
-       Am pus cimbru ,boia,sare,piper,bulion sau sos rosii
-       Verdeata (marar ) la sfarsit cand am oprit focul ,.


















-       Retete la Mama ,va asteapta cu drag oricand doriti sa reveniti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *