miercuri, 16 decembrie 2015

BATOANE UMPLUTE CU SALATA DE BOEUF



Salata de boeuf este formata din morcovi ,cartofi ,pastarnac,oua,carne sau organe fierte si apoi taiate cubulete mici ,adaugandu-se in functie de preferinta mazare(din conserva,care nu necesita fierbere) castraveti si gogosari acri ,masline ,toate taiate cubulete .Aceasta compozitie se amesteca cu maioneza,se condimenteaza dupa gust si se orneaza.Vezi reteta salata de boeuf aici ;  
1.     Se taie batonul  la unul din capete si se scobeste  cu o lingurita cu coada lunga.
2. Daca batonul este mai lung se portioneaza in jumatate.Si atunci se taie doar la jumatate ,fara a mai taia si capetele ,pentru a nu pierde din compozitie. 
3. Se pot folosi si baghete ,dar trebuie sa fie foarte subitiri. 
4. Dupa ce le scobim ,le umplem cu salata de boeuf 
5. Dar se pot umple si cu alt fel de umpluturi cum ar fi : icre,pate combinat cu castraveciori ,unt ,sunca ; peste frecat cu unt, ciuperci in diverse combinatii ; branza de vaci cu unt si verdeata ….etc).
6. Se pun batoanele in folie alimentara pentru a sta cat mai stransa compozitia in interior si se introduc in congelator si se lasa cca o ora pentru a ingheta painea si a se putea portiona in felii.
7. Daca painea este aproape inghetata ,compozitia arata foarte bine si se pot portiona fara a iesi compozitia din interior . 
8. Se asaza feliile taiate , pe foi de salata si se servesc ca aperitiv.Se pot combina pe un platou mai multe feluri de sandwich-uri ,si astfel platoul nostru este si mai aspectuos dar si mai gustos.
9. Va doresc Pofta Buna si va astept cu drag la Retete la mama


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *