Ingrediente :
1 Cutie ciuperci de la conserva /sau ciuperci proaspete Maioneza
1 ou
1 lingurita mustar Sare Ulei 250 ml ½ Zeama de lamaie
1 legatura marar
/sau si patrunjel
Castraveti acri 2-3 catei usturoi Sare Piper Mod de Preparare : 1. Se scurg ciupercile din conserva si se taie feliute sau cubulete mici. 2. Daca ciupercile sunt proaspete se spala bine ,se fierb cca 10-15 minute in apa cu sare pana se patrund.Se scurg bine de apa si se toaca in bucatele mici. 3. Punem ciupercile pe un servet absorbant pentru a absorbi toata apa. 4. Se amesteca cu maioneza 5. Castravetii se taie in cubulete mici ,se preseaza pentru a scoate surplusul de zeama si se adauga peste ciuperci 6. Usturoiul se piseaza bine 7. Se adauga sare si piper 8. Se spala verdeata si se taie marunt 9. Se adauga peste compozitia de ciuperci si maioneza 10. Se tine la rece cca 1 ora pana la servire 11. Se poate servi cu paine prajita 12. Pofta buna ! Va astept cu drag la Retete la mama ! |
sâmbătă, 19 decembrie 2015
CIUPERCI CU MAIONEZA SI USTUROI
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu