INGREDIENTE + MOD
DE PREPARARE
1. Inainte de a ne apuca de taiat si oparit dovleceii se pune apa ,intr-un vas
, 2-3 litri , aceasta depinzand si de cantitatea de dovlecei pe care o
pregatiti.!
2. Tips – Nu puneti sare nici in apa pe care o puneti
peste dovlecei ,si nici in apa in care se oparesc acestia. !
3. Doar 3 dovlecei am cumparat prima data ,sa vad cate borcanele imi ies. )
4. Se curata ,se spala ,se taie in lungime si apoi in bucatele potrivit de
mari.
5. Se oparesc in apa (fara sare)
6. Am taiat 1 Aspirina si am pus in borcanele de 400 gr ½ de aspirina pisata
7. Am pus dovleceii pe care i-am oparit foarte putin si i-am scurs din apa in
care au fiert ,si am turnat peste ei apa din cea pe care am fiert-o anterior de
a ii pregati pe acestia . Apa trebuie sa fie rece.
8. Dupa ce le punem capacele la borcane ,se fierb cca 20-25 de minute la
bain-marie ,( dupa ce apa din oala incepe sa fiarba)
9. Sa va iasa bine si sa ii mancati cu placere !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu