sâmbătă, 30 septembrie 2017

DOVLECEI LA BORCAN PENTRU IARNA



INGREDIENTE + MOD DE PREPARARE

1. Inainte de a ne apuca de taiat si oparit dovleceii se pune apa ,intr-un vas , 2-3 litri , aceasta depinzand si de cantitatea de dovlecei pe care o pregatiti.!
2. Tips – Nu puneti sare nici in apa pe care o puneti peste dovlecei ,si nici in apa in care se oparesc acestia. !

3. Doar 3 dovlecei am cumparat prima data ,sa vad  cate borcanele imi ies. )

4. Se curata ,se spala ,se taie in lungime si apoi in bucatele potrivit de mari.

5. Se oparesc in apa (fara sare)

6. Am taiat 1 Aspirina si am pus in borcanele de 400 gr ½ de aspirina pisata

7. Am pus dovleceii pe care i-am oparit foarte putin si i-am scurs din apa in care au fiert ,si am turnat peste ei apa din cea pe care am fiert-o anterior de a ii pregati pe acestia . Apa trebuie sa fie rece.

8. Dupa ce le punem capacele la borcane ,se fierb cca 20-25 de minute la bain-marie ,( dupa ce apa din oala incepe sa fiarba)
9. Sa va iasa bine si sa ii mancati cu placere !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *