INGREDIENTE
2 dovlecei
2 dovlecei
½ cana broccoli
1 morcov
1 ardei gras rosu
Masline
100 gr sunca
1 legatura marar
3 oua
1 pahar smantana
3 catei usturoi
Telemea vaca cca 200 gr
Sare
Piper
3-4 linguri pesmet daca compozitia
este prea moale.
PENTRU ORNAT
Cascaval ras + smantana
Rosii
Tava se unge cu unt si pesmet
MOD DE PREPARARE
MOD DE PREPARARE
|
|
Se fierbe broccoli in apa fiarta cu cativa stropi ulei si
un strop sare,cateva clocote.Se toaca dupa ce se scoate din apa si se racoreste.
Ardeiul se spala
si el si se taie cubulete
|
Dovleceii se curata
de coaja,se spala (eu ii spal si inainte de a-i taia )si se dau prin
razatoare mica.Se storc bine de apa.
Usturoiul se curata
si se piseaza bine.
|
|
|
Morcovul se spala
si se da pe razatoarea mica.
Maslinele se taie
in bucatele mici
|
Sunca se taie
cubulete mici.
Branza se rade
pe razatoarea mica
|
|
|
Ouale se
amesteca cu un praf de sare.
|
Peste oua
adaugam smantana oprind si pentru decor.
|
|
|
Se toarna
ouale peste compozitie adaugand sare si piper dupa gust
|
Se
amesteca si daca este compozitia prea moale se adauga cateva linguri de
pesmet.
|
|
|
Tava se
unge cu unt si pesmet
|
Se
netezeste compozitia dupa ce o punem in tava.
Se baga
tava la cuptor .
|
|
|
Cu cca
15-20 minute inainte de a fi gata se scoate tava si oranam cu rosii taiate feliute.
|
Peste rosii
radem cascaval amestecat cu smantana
|
|
|
Se mai
lasa la cuptor pana se topeste cascavalul si rosiile se rumenesc.
|
Pofta Buna
!
Va astept
cu drag la Retete la Mama !
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu