marți, 24 octombrie 2017

BILUTE DE BRANZA CU VERDEATA & NUCA & SUNCA


INGREDIENTE
-       Branza proaspata de vaci
-       Unt
-       Smantana
-       Marar
-       Piper
-       Sare
-       Boia iute + Boia dulce
-       Sunca
-       Ardei capia
-       Cimbru  
-       Nuca
-       Boabe de struguri

MOD DE PREPARARE
Branza de vaci proaspata o amestecam cu unt sare,smantana si marar tocat marunt.Eu am avut marar congelat.
Pe o farfurie punem urmatoarele :
-Nuci taiate bucatele  sau macinate marunt
-boia de ardei iute
-boia de ardei dulce
-sare
-piper
-ardei capia cubulete
-sunca taiata marunt
-boabe de struguri
-cimbru




Se amesteca toate ingredientele,in afara de nuci.Iar bilutele de branza cu unt,sare,smantana si marar se rostogolesc prin acele ingrediente lasand la urma sa le rulam in amestecul de nuci.
Tips :Atentie mare la ingrediente deoarece daca nu va place gustul picant ,ele ies destul de picante!
Tips :Le decoram asa cum dorim ,iar ca si ingrediente puteti sa puneti alte ingrediente care sunt pe placul fiecaruia dintre dvs.
La inceput m-am cam temut ca am stricat branza de vaci ,dar sa stiti ca au un gust ciudatel ,dar foarte bun ,daca acceptati branza de vaci & co







Va iubesc,si va multumesc ca vizitati „Retete la Mama”! Pofta Buna !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *