INGREDIENTE
-
Branza proaspata de vaci
-
Unt
-
Smantana
-
Marar
-
Piper
-
Sare
-
Boia iute + Boia dulce
-
Sunca
-
Ardei capia
-
Cimbru
-
Nuca
-
Boabe de struguri
MOD DE PREPARARE
Branza de vaci proaspata o amestecam cu unt sare,smantana
si marar tocat marunt.Eu am avut marar congelat.
|
Pe o farfurie punem urmatoarele :
-Nuci taiate bucatele sau macinate marunt
-boia de ardei iute
-boia de ardei dulce
-sare
-piper
-ardei capia cubulete
-sunca taiata marunt
-boabe de struguri
-cimbru
|
Se amesteca toate ingredientele,in afara de nuci.Iar bilutele de
branza cu unt,sare,smantana si marar se rostogolesc prin acele ingrediente lasand
la urma sa le rulam in amestecul de nuci.
Tips :Atentie mare la ingrediente deoarece daca nu va place gustul picant
,ele ies destul de picante!
|
Tips :Le decoram asa cum dorim ,iar ca si ingrediente puteti sa puneti alte
ingrediente care sunt pe placul fiecaruia dintre dvs.
La inceput m-am cam temut ca am stricat branza de vaci ,dar sa stiti ca
au un gust ciudatel ,dar foarte bun ,daca acceptati branza de vaci & co
|
Va iubesc,si va
multumesc ca vizitati „Retete la Mama”! Pofta Buna !
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu