Ingrediente
-
Carne de pui *copane,aripi,sau spate de pui
-
1 Conopida
-
2 Cepe
-
1 morcov
-
1 ardei gras(optional)
-
Faina pentru rântáș
-
Bulion (sos ardei kapia,daca aveti)
-
Ulei
-
Sare
-
Piper
-
Cimbru
-
Marar sau si/Patrunjel
- Mod de Preparare
1. Se parlesc
bucatile la foc ,ca sa putem sa le curatam mai bine,se spala carnea in
apa rece.
|
2. Carnea de pui se pune in tigaie si se rumeneste bine fara a se arde.
|
3. Dupa ce am intors carnea pe ambele parti o scoatem pe o farfurie si
in aceeasi tigaie adaugam ceapa taiata
fideluta,morcovul dat prin razatoarea mica,ardeiul gras taiat cubulete mici.
|
4. Sotam legumele amestecand din cand in cand sa nu se arda.
|
5.Adaugam carnea peste legume si incepem sa
picuram apa putin cate putin .Dupa care adaugam apa suficienta cat sa fiarba
carnea si legumele.
|
6.Facem un rantas din bulion,sos de ardei
kapia si adaugam 1 ½ lingurita de faina.
|
7.Amestecam rântáș-ul si il punem peste mancarea noastra lasand sa mai fiarba si faina din acesta.
Se adauga sare,piper cimbru.
|
8.Spalam
bine verdeata si o adaugam la sfarsit dupa ce mancarea este gata !
|
- Pofta buna si va mai astept la Retete la Mama !
-Va multumesc pentru ca urmariti blog-ul meu ,si
uneori poate va si place !
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu