duminică, 19 august 2018

CHIFTELE MARINATE

INGREDIENTChiftele prajite E SI MOD PREPARARE CEHIFTEL


INGREDIENTE SOS
-        Usturoi
-        Cimbru
-        Foi de dafin
-        Bulion
-        Ulei
-        Pasta ardei kapia (optional)
-        1-2 lingurite faina
-        Sare
-        Piper
-        Patrunjel/sau si marar verde taiat marunt
MOD DE PREPARE
-       Se curata usturoiul ,se marunteste in piulita si se pune in cratita in uleiul incins.
-       Atentie ,Nu se lasa mult ,si se amesteca tot timpul deoarece se arde imediat si devine amar sosul.
-       Intr-un castron punem bulion ,pasta ardei kapia
-       1-2 lingurite faina, sare ,piper ,cimbru ,si amestecam cu apa rece ,pana obtinem o pasta ca o smantana groasa.
-       Se adauga peste usturoiul pe care l-am rumenit foarte putin .
-       Lasam sa fiarba cateva minute la foc mic si intre timp adaugam chiftelutele ca la ultimele clocote sa fiarba in sosul pe care l-am facut.
-       Oprim focul si adaugam foi de dafin si cateva boabe de piper negru ,verdeata taiata marunt.
-     

-       Retete la Mama ,va asteapta cu drag oricand doriti sa reveniti .

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *