INGREDIENTE
- O cana orez cu bobul rotund
- ½ ardei kapia tocat marunt
- 1 morcov dat prin razatoarea mica
- ulei
- delikat,sare,piper
- patrunjel proaspat tocat marunt
MOD DE PREPARARE
- Se spala si se curata legumele,se taie cat mai marunt ardeiul kapia ,se
rumeneste impreuna cu morcovul ras.
- Se calesc in putin ulei si se adauga orezul spalat in cateva ape reci.
- Se amesteca foarte putin si se toarna peste legumele si orez ,4 cani de apa
fiarta sau rece.
* Aceeasi masura ca cea cu care am masurat orezul.
- Se pune cratita in cuptorul incins in prealabil.
- Se lasa cca 40-45 minute,dupa care adaugam patrunjelul ,lasand inca 5-10
minute.
- Este foarte simplu de facut ,nu necesita atentie deosebita din partea
noastra.
Retete la
mama va doreste Pofta
buna si va asteapta cu drag !
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu