INGREDIENTE
300 gr
|
Dovlecei
|
150 gr
|
Cascaval(Telemea)
|
80 gr
|
Faina
|
1 buc
|
Morcov
|
2-3
|
Cepe verzi
|
60 gr
|
broccoli
|
3
|
oua
|
1/2
|
Ardei kapia
|
1/2 lingurita
|
Praf de copt Dr.Oetker
|
40 ml
|
Ulei de masline
|
PREPARARE
1)
Se spala si se curata dovlecelul de coaja,si se razuie pe razatoarea
mare.
2)
Se spala si se curata morcovul ,pe razatoarea mare.
3)
Dam pe razatoarea mare cascavalul (dar va sfatuiesc sa folositi branza telemea
deoarece este mai sarata, si da un gust mai bun) Eu am facut cu cascaval si am
razuit cand am servit telemea deasupra.
4)
Se curata si se spala ceapa si se taie marunt.
5)
Se curata,si se spala ardeiul kapia si se taie.
6)
Broccoli ,pe care eu l-am avut la congelator si l-am taiat in cubulete.
7)
Ouale se bat cu un praf de sare.
8)
Peste oua se pun: dovlecelul si morcovul
,cascavalul(telemea),ardeiul,ceapa,broccoli,se amesteca usor .
9)
Se adauga faina cu praful de copt in ea si se
amesteca,si la sfarsit adaugam uleiul de masline sau de gatit.
10)
##Retete la mama
va doreste Pofta buna si va asteapta cu drag
!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu