INGREDIENTE
½ buc
|
Dovlecel
|
2-3 buc
|
Cartofi
|
½ buc
|
Pastarnac
|
1-2 buc
|
Morcovi
|
¼ buc
|
Telina
|
2 buc
|
Cepe
|
1 buc
|
Ardei grasi
|
2 buc
|
Oua
|
1-2 linguri
|
Ulei
|
1 cut
|
Rosii in bulion
|
|
Leustean
|
|
sare
|
|
Bors dupa preferinta
|
PREPARARE
a.
Se spala si se curata toate zarzavaturile si se taie
dupa cum urmeaza :
b.
Dovlecelul ,pastarnacul, morcovii ,telina,ardeiul gras
se taie cuburi mici
c.
Cartofii se taie in cuburi potrivit de mari.
d.
Ceapa se taie marunt
e.
Se pune uleiul intr-o oala ,peste care punem
ceapa,morcovii,telina,pastarnacul,ardeiul gras.
f.
Lasam legumele sa se caleasca.
g.
Adaugam apa calduta pe care o avem pregatita intr-o
oala alaturi.
h.
Dupa ce legumele au fiert aproximativ 15 min la foc
potrivit cu un capac deasupra ,adaugam si cartofii
i.
Potrivim de sare si cand sunt cartofii fierti adaugam
dovleceii si rosiile in bulion.
j.
Borsul il dam intr-un clocot si il adaugam peste
ciorba atat cat dorim sa fie de acra.
k.
La sfarsit oprim focul batem ouale putin intr-un
castron si le adaugam peste ciorba,amestecand usor
l.
La sfarsit punem leusteanul
##Retete la mama
va doreste Pofta buna si va asteapta cu drag
!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu