joi, 19 septembrie 2019

CIORBA DE LEGUME * DE POST


INGREDIENTE

½ buc
Dovlecel
2-3 buc
Cartofi
½ buc
Pastarnac
1-2 buc
Morcovi
¼ buc
Telina
2 buc
Cepe
1 buc
Ardei grasi
2 buc  
Oua
1-2 linguri
Ulei
1 cut
Rosii in bulion   

Leustean

sare

Bors dupa preferinta













PREPARARE

a. Se spala si se curata toate zarzavaturile si se taie dupa cum urmeaza :
b. Dovlecelul ,pastarnacul, morcovii ,telina,ardeiul gras se taie cuburi mici  
c. Cartofii se taie in cuburi potrivit de mari.
d. Ceapa se taie marunt
e. Se pune uleiul intr-o oala ,peste care punem ceapa,morcovii,telina,pastarnacul,ardeiul gras.
f. Lasam legumele sa se caleasca.
g. Adaugam apa calduta pe care o avem pregatita intr-o oala alaturi.
h. Dupa ce legumele au fiert aproximativ 15 min la foc potrivit cu un capac deasupra ,adaugam si cartofii
i. Potrivim de sare si cand sunt cartofii fierti adaugam dovleceii si rosiile in bulion.
j. Borsul il dam intr-un clocot si il adaugam peste ciorba atat cat dorim sa fie de acra.
k. La sfarsit oprim focul batem ouale putin intr-un castron si le adaugam peste ciorba,amestecand usor
l. La sfarsit punem leusteanul

##Retete la mama va doreste Pofta buna si va asteapta cu drag !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *