marți, 1 octombrie 2019

ARDEI PENTRU UMPLUT PUSI LA CONGELATOR

INGREDIENTE

Ardei grasi  
Apa   
Sare  
Pungi





PREPARARE

1.Ardeii se spala
2.Se pune o oala cu apa rece si sare la foc pana da in clocot.
3.Se taie capacelele si coditele ardeilor.
4.Se scutura bine de seminte si nervuri.
5.Se scufunda pentru cateva minute in apa care a fiert.Nu se lasa mai mult de 5-7 minute.
6.Ii scoatem cu o spumiera si ii punem intr-o sita sa se scurga.
7.Ii punem in pungi unul in altul dar in asa fel incat sa nu ii rupem.
8.Scoatem  aerul din pungi prin presare usoara si apoi ii asezam in rafturile de la congelator.
9.Se folosesc iarna pentru umplere si a prepara o mancare minunata de ardei umpluti cu carne tocata si cu smantana deasupra
10.Retete la Mama va doreste Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *