Ardei grasi
|
Apa
|
Sare
|
Pungi
|
PREPARARE
1.Ardeii se spala
|
2.Se pune o oala cu apa rece si sare la foc
pana da in clocot.
|
3.Se taie capacelele si coditele ardeilor.
|
4.Se scutura bine de seminte si nervuri.
|
5.Se scufunda pentru cateva minute in apa care a fiert.Nu se lasa mai
mult de 5-7 minute.
|
6.Ii scoatem cu o spumiera si ii punem intr-o sita sa se scurga.
|
7.Ii punem in pungi unul in altul dar in asa fel incat sa nu ii rupem.
|
8.Scoatem aerul din pungi prin
presare usoara si apoi ii asezam in rafturile de la congelator.
|
9.Se folosesc iarna pentru umplere si a prepara o mancare minunata de ardei umpluti cu carne tocata si cu
smantana deasupra
|
10.Retete la Mama va doreste Pofta buna!
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu