vineri, 8 noiembrie 2019

CONOPIDA SI BROCCOLI GRATINATE


INGREDIENTE

450 gr 
Conopida si Broccoli
150 - 200 gr
Cascaval
300 ml
Lapte
30 gr
Faina  
30 gr
Unt

Pesmet

Piper

Sare,Nucsoara (optional)

Marar sau/ Patrunjel

Usturoi,ulei







PREPARARE






Curatam conopida,rupem buchetele si spalam bine cu apa rece.





Punem apa cu sare sa fiarba si dam in clocot cateva minute conopida






Broccoli l-am avut la congelator.





Cat timp se raceste conopida dupa ce am scos-o din apa in care am fiert-o ne ocupam de sosul bechamel.






Cascavalul se rade pe razatoarea mare.






Punem untul la topit impreuna cu putin usturoi (eu am uitat initial si l-am adaugat ulterior.)






Adaugam faina si amestecam cu un tel.






Laptele se pune tot odata si se amesteca sa nu se faca cocoloase.







Sare ,piper ,nucsoara (optional)marar sau patrunjel taiat marunt





Dupa ce s-a omogenizat bine faina,adaugam cascavalul ras.





Punem conopida si broccoli in tava tapetata cu ulei si pesmet sau cu hartie de copt si deasupra punem sosul bechamel.






Putem sa mai adaugam cascaval ras sau pesmet. Se pune tava in cuptorul incalzit in prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *