INGREDIENTE
450 gr
|
Conopida
si Broccoli
|
150 - 200 gr
|
Cascaval
|
300 ml
|
Lapte
|
30 gr
|
Faina
|
30 gr
|
Unt
|
|
Pesmet
|
|
Piper
|
|
Sare,Nucsoara (optional)
|
|
Marar sau/
Patrunjel
|
|
Usturoi,ulei
|
PREPARARE
|
Curatam conopida,rupem buchetele si spalam bine cu apa
rece.
|
|
Punem apa cu sare sa fiarba si dam in clocot cateva minute
conopida
|
|
Broccoli l-am avut la congelator.
|
|
Cat timp se raceste conopida dupa ce am scos-o din apa in
care am fiert-o ne ocupam de sosul bechamel.
|
|
Cascavalul se rade pe razatoarea mare.
|
|
Punem untul la topit impreuna cu putin usturoi (eu am uitat
initial si l-am adaugat ulterior.)
|
|
Adaugam faina si amestecam cu un tel.
|
|
Laptele se pune tot odata si se amesteca sa nu se faca
cocoloase.
|
|
Sare ,piper ,nucsoara (optional)marar sau patrunjel taiat
marunt
|
|
Dupa ce s-a omogenizat bine faina,adaugam cascavalul ras.
|
|
Punem conopida si broccoli in tava tapetata cu ulei si
pesmet sau cu hartie de copt si deasupra punem sosul bechamel.
|
|
Putem sa mai adaugam cascaval ras sau pesmet. Se pune tava
in cuptorul incalzit in prealabil.
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu