duminică, 22 decembrie 2019

TOCANITA DE CIUPERCI


INGREDIENTE

250 gr
Ciuperci   
2
Cepe  
1  
Ardei kapia
1-2 catei
Usturoi
  
Ulei  

Sare

Bulion
1 lingurita
Faina

Piper

Patrunjel verde










PREPARARE




Usturoiul se curata se taie si se caleste putin in ulei.Dar nu il lasati mult deoarece se amaraste
Se adauga ardeiul kapia si se caleste impreuna cu usturoiul.




Se adauga ceapa curatata si taiata foarte fin si se lasa sa se caleasca picurand apa si lasand sa se inabuseasca putin.
Ciupercile se spala ,se curata si se taie in bucatele mici si se adauga peste usturoi,ceapa si ardei.




Se acopera cratita dar se amesteca din cand in cand picurand apa atat cat este nevoie ca sa se fiarba bine ciupercile
Se face un rântaș din faina apa si bulion si se adauga peste ciuperci ,si lasand sa mai dea intr-un clocot.
Dupa ce oprim focul adaugam patrunjel/sau si marar.Se poate servi cu mamaliguta. Este o mancare excelenta de post.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *