INGREDIENTE
250 gr
|
Ciuperci
|
2
|
Cepe
|
1
|
Ardei kapia
|
1-2 catei
|
Usturoi
|
|
Ulei
|
|
Sare
|
|
Bulion
|
1 lingurita
|
Faina
|
|
Piper
|
|
Patrunjel verde
|
PREPARARE
|
|
Usturoiul
se curata se taie si se caleste putin in ulei.Dar nu il lasati mult deoarece
se amaraste
|
Se adauga
ardeiul kapia si se caleste impreuna cu usturoiul.
|
|
|
Se adauga
ceapa curatata si taiata foarte fin si se lasa sa se caleasca picurand apa si
lasand sa se inabuseasca putin.
|
Ciupercile
se spala ,se curata si se taie in bucatele mici si se adauga peste
usturoi,ceapa si ardei.
|
|
|
Se
acopera cratita dar se amesteca din cand in cand picurand apa atat cat este
nevoie ca sa se fiarba bine ciupercile
|
Se face
un rântaș
din faina apa si bulion si se adauga peste ciuperci ,si lasand sa mai dea
intr-un clocot.
Dupa ce oprim focul adaugam
patrunjel/sau si marar.Se poate servi cu mamaliguta. Este o mancare excelenta
de post.
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu