INGREDIENTE
0,500 gr
|
Cartofi
|
200 gr
|
Telemea (+branza topita)
|
200 gr
|
Smantana
|
50 gr
|
Muschi tiganesc
|
50 gr
|
Masline
|
½
|
Ardei kapia
|
Unt pentru ungerea vasului in care se coace budinca.
|
|
2-3 catei
|
Usturoi
|
2
|
oua
|
Sare ,Piper,Rozmarin
|
|
Nota *
|
Ingredientele se pot pune si in functie de ceea ce va place
si in cantitatile dorite de fiecare dintre dvs.
|
PREPARARE
1
|
2
|
Cartofii se curata,se spala se taie in cubulete si se pun la fiert.
|
Se fierb in apa cu sare si putin ulei.
|
3
|
4
|
Branza se da prin razatoarea mare.
|
Am avut cateva feliute de branza topita si pe care le-am
taiat in cubulete mici.
|
5
|
6
|
Amestecam ouale cu branza data prin razatoare.
|
Muschiuletul file se taie in cubulete mici
|
7
|
8
|
Ardeiul kapia se spala si se taie in cuburi mici.
|
Maslinele fara samburi se taie in feliute subtiri.
|
9
|
10
|
Peste branza si smantana adaugam
muschiuletul,ardeiul,usturoiul pisat ,maslinele,mararul,sare,piper si nu
uitati rozmarin.
|
Dupa ce le-am amestecat bine se adauga toata compozitia
peste cartofii fierti si scursi de apa.
|
10
|
11
|
Se amesteca toata compozitia se pune in vasul uns cu unt.
|
Deasupra se adauga un strat de smantana
|
12
|
13
|
Am presarat deasupra rozmarin pentru ca am uitat sa pun in
compozitie si cimbru.
|
Se pune vasul in cuptorul incins in prealabil.
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu