vineri, 14 februarie 2020

BUDINCA DE CARTOFI CU BRANZA & SMANTANA & MASLINE


INGREDIENTE

0,500 gr
Cartofi  
200 gr
Telemea (+branza topita)
200 gr   
Smantana
50 gr
Muschi tiganesc  
50 gr
Masline
½  
Ardei kapia  

Unt pentru ungerea vasului in care se coace budinca. 
2-3 catei
Usturoi   
2
oua  

Sare ,Piper,Rozmarin
Nota *
Ingredientele se pot pune si in functie de ceea ce va place si in cantitatile dorite de fiecare dintre dvs.


















PREPARARE

1

2
Cartofii se curata,se spala se taie in cubulete si se  pun la fiert.
Se fierb in apa cu sare si putin ulei.

3

4
Branza se da prin razatoarea mare.
Am avut cateva feliute de branza topita si pe care le-am taiat in cubulete mici.

5

6


Amestecam ouale cu branza data prin razatoare.
Muschiuletul file se taie in cubulete mici
7
8
Ardeiul kapia se spala si se taie in cuburi mici.
Maslinele fara samburi se taie in feliute subtiri.
9
10
Peste branza si smantana adaugam muschiuletul,ardeiul,usturoiul pisat ,maslinele,mararul,sare,piper si nu uitati rozmarin.
Dupa ce le-am amestecat bine se adauga toata compozitia peste cartofii fierti si scursi de apa.
10
11
Se amesteca toata compozitia se pune in vasul uns cu unt.
Deasupra se adauga un strat de smantana
12
13
Am presarat deasupra rozmarin pentru ca am uitat sa pun in compozitie si cimbru.
Se pune vasul in cuptorul incins in prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *