sâmbătă, 8 februarie 2020

CHEC APERITIV CU SUNCA ,CASCAVAL SI MASLINE


INGREDIENTE

4
Oua    
50 ml
Ulei 
100 gr   
Faina
3/4 lingurita 
Praf de copt dr Oetker
50 gr
Masline  
50 gr
Telemea
80 gr
Sunca  
80 gr
Castraveti+Gogosari acri
½  
Ardei kapia

Cimbru

Sare si piper

Ketchup
Nota *

Daca puneti cantitatile fara sa le cantariti ,mai puteti adauga la sfarsit un ou (albus +galbenus)sa nu fie prea tare compozitia.



















PREPARARE

1

2
Separam cele 3 oua,galbenusurile de albusuri.
Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare

3

4
Galbenusurile se amesteca cu o lingura de lemn si un praf de sare si piper.
Se pune uleiul amestecand cu atentie sa nu se taie.

5

6


Punem galbenusurile peste albusuri,amestecand usor tot cu o lingura de lemn sau cu o spatula.
Toate ingredientele se taie cubulete mici.Se pot pune orice fel de ingrediente aveti in frigider si pe care doriti sa le folositi,inlocuind sunca cu salam sau cu carnati,adaugand porumb,ciuperci,mix-uri de legume...etc.
7
8
Se adauga pe rand ingredientele si amestecand usor cat sa fie compozitia omogenizata.
Se adauga la sfarsit faina impreuna cu praful de copt incorporat in ea.
9
10
Eu am adaugat prima data 3 oua. Mi s-a parut ca este prea tare compozitia.
* Am mai adaugat un ou fara sa il mai separ,si astfel compozitia a devenit mai moale. Deasupra chec-ului am adaugat cativa stropi de ketch-up ca sa ii dau putina culoare *Am vazut intr-o reteta –Marca Jamila !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *