INGREDIENTE
4
|
Oua
|
50 ml
|
Ulei
|
100 gr
|
Faina
|
3/4 lingurita
|
Praf de copt dr Oetker
|
50 gr
|
Masline
|
50 gr
|
Telemea
|
80 gr
|
Sunca
|
80 gr
|
Castraveti+Gogosari acri
|
½
|
Ardei kapia
|
Cimbru
|
|
Sare si piper
|
|
Ketchup
|
|
Nota *
|
Daca puneti cantitatile fara sa le cantariti ,mai puteti
adauga la sfarsit un ou (albus +galbenus)sa nu fie prea tare compozitia.
|
PREPARARE
1
|
2
|
Separam cele 3 oua,galbenusurile de albusuri.
|
Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare
|
3
|
4
|
Galbenusurile se amesteca cu o lingura de lemn si un praf
de sare si piper.
|
Se pune uleiul amestecand cu atentie sa nu se taie.
|
5
|
6
|
Punem galbenusurile peste albusuri,amestecand usor tot cu o
lingura de lemn sau cu o spatula.
|
Toate ingredientele se taie cubulete mici.Se pot pune orice
fel de ingrediente aveti in frigider si pe care doriti sa le
folositi,inlocuind sunca cu salam sau cu carnati,adaugand
porumb,ciuperci,mix-uri de legume...etc.
|
7
|
8
|
Se adauga pe rand ingredientele si amestecand usor cat sa
fie compozitia omogenizata.
|
Se adauga la sfarsit faina impreuna cu praful de copt
incorporat in ea.
|
9
|
10
|
Eu am adaugat prima data 3 oua. Mi s-a parut ca este prea
tare compozitia.
|
* Am mai
adaugat un ou fara sa il mai separ,si astfel compozitia a devenit mai moale.
Deasupra chec-ului am adaugat cativa stropi de ketch-up ca sa ii dau putina
culoare *Am vazut intr-o reteta –Marca Jamila !
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu