sâmbătă, 16 mai 2020

CHEC CU CIOCOLATA SI NUCI


INGREDIENTE

3 oua
200 gr zahar
200 gr faina
100 ml lapte
100 ml ulei
1/2 praf de copt Dr.Oetker nestins
1 zahar vanilinat
Un praf de sare
1 Ciocolata Milka cu alune alta ciocolata(dupa preferinta)
Nuci
PREPARARE

Se bat ouale spuma impreuna cu zaharul un praf de sare si zaharul vanilinat.

Se adauga treptat laptele

Apoi uleiul.
Se adauga treptat faina in care s-a amestecat praful de copt nestins.
Se imparte aluatul obtinut astfel:
¾ din aluat se lasa alb
¼ se amesteca cu ciocolata Milka cu alune data prin razatoarea mare.(sau orice ciocolata doriti si va place).
Se tapeteaza tava de copt cu folie de copt.Punem in tava aluatul alb ,iar deasupra punem aluatul cu crema de ciocolata.
Facem cu cutitul deasupra aluatului cu cacao dintr-un capat al tavii forma de “S“ pentru a se intrepatrunde aluatul maro cu cel alb pana la fundul tavii.
Se coace la foc potrivit in cuptorul incins in prealabil.

Se pudreaza si se taie rece.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *