INGREDIENTE
3 oua
200 gr zahar
200 gr faina
100 ml lapte
100 ml ulei
1/2 praf de copt Dr.Oetker nestins
1 zahar vanilinat
Un praf de sare
1 Ciocolata Milka cu alune alta ciocolata(dupa preferinta)
200 gr faina
100 ml lapte
100 ml ulei
1/2 praf de copt Dr.Oetker nestins
1 zahar vanilinat
Un praf de sare
1 Ciocolata Milka cu alune alta ciocolata(dupa preferinta)
Nuci
PREPARARE
Se bat
ouale spuma impreuna cu zaharul un praf de sare si zaharul vanilinat.
|
Se adauga
treptat laptele
|
Apoi uleiul.
|
Se adauga
treptat faina in care s-a amestecat praful de copt nestins.
|
Se imparte
aluatul obtinut astfel:
|
¾ din
aluat se lasa alb
|
¼ se
amesteca cu ciocolata Milka cu alune data prin razatoarea mare.(sau orice
ciocolata doriti si va place).
|
Se tapeteaza
tava de copt cu folie de copt.Punem in tava aluatul alb ,iar deasupra punem
aluatul cu crema de ciocolata.
|
Facem cu
cutitul deasupra aluatului cu cacao dintr-un capat al tavii forma de “S“ pentru a se
intrepatrunde aluatul maro cu cel alb pana la fundul tavii.
|
Se coace la foc potrivit in cuptorul incins in prealabil.
Se pudreaza si se taie rece. |
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu