INGREDIENTE
200 gr ciocolata menaj
100 gr ciocolata cu lapte
200 gr unt
100 gr ciocolata cu lapte
200 gr unt
4 oua
150 gr faina
150 gr faina
50 gr cacao
300 gr zahar
200 gr visine sau zmeura (sau fructe
confiate)
Se tapeteaza o tava de 20 x 30 cm
PREPARARE
Se topeste
untul cu ciocolata
|
Se lasa la
racorit
|
Separat se
bat ouale cu zaharul,si se incorporeaza in ciocolata cu untul topit si racit.
|
Faina se
amesteca cu cacao,si se incorporeaza in compozitia de ciocolata,treptat sa nu
se faca cocoloase.
|
Se adauga ½
din cantitatea de visine(zmeura sau fructe confiate)
|
Se pune
compozitia in tava si deasupra restul de fructe.
|
Se pune
tava in cuptorul incins in prealabil si se coace la foc mediu cca 30-35 de minute.Compozitia
desi pare inca fluida se scoate din cuptor si se lasa la racit.Se lasa la
frigider pana a doua zi.
Se taie cu
un cutit ud. Este o prajitura placuta la gust,cu multa ciocolata dar fructele
ii dau o savoare si o aroma deosebita.
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu