INGREDIENTE
2 picioare de porc pe care le tai ,le parlesti |
2 rasoale de porc (Nu am gasit si ureche de porc) |
2 morcovi |
1-2 cepe |
Sare,Piper,Usturoi pisat |
1 ardei iute(optional) |
MOD DE PREPARARE :
1.
Carnea se curata ,se parleste se portioneaza. |
2.
Se pune carnea in apa rece cu sare ca sa putem lua
spuma. |
3.
Sau putem sa schimbam apa pana aceasta ramane limpede
si o lasam sa fiarba fara sa mai fie nevoie sa luam spuma. |
4.
Cand carnea noastra este pe jumatate fiarta,adaugam
zarzavurile,ardeiul taiat pe jumatate ,si acoperim oala lasand totul sa
fiarba la foc mic,pana cand carnea este fiarta foarte bine.Dureaza cateva
ore. |
5.
Lasam sa se raceasca bine si adunam grasimea
formata deasupra. |
6.
Punem din nou oala la fiert,si scoatem carnea. Strecuram
zeama (vanturand-o) dintr-o oala in alta printr-o sita in care am pus
usturoiul pisat .Repetam aceasta operatie de cateva ori. |
7.
Portionam carnea in vase scotand oasele si inainte
de a turna zeama peste carne ,adaugam sare si piper dupa gust. |
8.
Punem si morcovii ca sa ii dam un aspect mai
frumos. |
9.
Va doresc Pofta buna si va astept cu mult drag la
Retete la Mama ! |
|
|
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu