INGREDIENTE
:
250-300
gr spaghete
3-4 oua
450 gr
branza de vaci
Stafide
(optional)
1 plic Zahar
vanilinat Dr Oetker
200 Zahar
(dupa preferinta)
Ulei
Unt
MOD DE PREPARARE
1. Se fierb
spaghetele conform instructiunilor. |
2. Se
pun sub un jet de apa rece si se scurg in sita. |
3. Punem
intr-o tava putin ulei si dupa ce s-a incalzit,adaugam spaghetele si le calim
pana se incorporeaza uleiul in toata cantitatea de paste. |
4. Separat
batem ouale cu zaharul ,cu zaharul vanilinat pana obtinem o spuma ,pe care o
adaugam peste branza de vaci . |
5. Adaugam
branza cu oua peste spaghete si o amestecam bine. |
6. Am
pus foaie de copt in tava de tort si am turnat toata compozitia ,iar deasupra
am pus cateva bucatele mici de unt. |
7. Am
dat tava la cuptor ,pana se rumeneste bine si cand este gata si s-a racit
atunci putem sa ii desfacem marginile laterale ale tavii de tort. |
8 A iesit foarte ,foarte buna. Este un dulce usor de facut si rapid de mancat. ! Pofta buna si Va astept cu drag la Retete la Mama ! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu